Сцена само за фенове на Spirit of Burgas

Нова, шеста сцена, ще има на Spirit of Burgas, съобщиха организаторите. Това, което ще я отличана от останалите е, че на нея звезди ще бъдат самите фенове.

Всеки ще може да се качи на Beck`stage и да изпее парче на някое от световните имена, които гостуват на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Изпълненията ще бъдат снимани и в реално време излъчвани на екран, близо до сцената, но "пренесени в друга реалност" - изпълненията ще се излъчват на фона на основната сцена и това ще допринесе за усещането им за истински звезди.

Феновете ще имат осигурени текст, инструментал и аксесоари. Те ще могат да избират измежду разнообразни и жанрово различни парчета. В листата влизат хитове като Lift Me Up и Beautiful на Moby, Hedonism и Charlie Big Potato на Skunk Anansie, You Can`t Bring Me Down на Suicidal Tendencies, Diamond Eyes на Deftones, както и Директор на водопад на Милена и Ревю и Няма бира на Кръпка Блус Бенд. Beck`stage сцената ще е разположена на видимо място, срещу тази на "На Тъмно".



flash