Kanye West и J Zay и скарани пак са №1

Дългоочакваният нов албум на хип-хоп звездите Кание Уест (Kanye West) и Джей Зи (J Zay )"Watch the Throne" стана №1 в iTunes в 23 страни по целия свят. Пилотният сингъл "Otis"е на път да влезе в топ 10 на Billboard Hot 100, след като се изкачи с 35 позиции наведнъж до 12-то място в актуалното издание на чарта.

Компилацията ще бъде пусната на пазара под формата на дигитален носител в петък. Причината албумът да бъде качен първо в Мрежата, а впоследствие да се продава по магазините, бяха опасенията на двамата изпълнители, че песните им могат да се появят нелегално в Интернет. Така много фенове от Австралия, Канада, Германия, Япония, Франция, Мексико, Испания и Великобритания решиха да си купят "Watch the Throne" четири дни преди официалната му премиера, онлайн. Така албумът на Кание и Джей най-сетне отвя "21" и Адел (Adele). Редица експерти твърдят, че "Watch the Throne" още следващата седмица ще оглави и класацията за албуми на Billboard.

Не всичко около рапърите обаче върви по план. Преди ден стана ясно, че  турнето в подкрепа на "Watch The Throne" няма да стартира на 22 септември в Детройт, съгласно първоначалния анонс, а на 29 октомври в Атланта. Това отново подхрани слуховете, че между двамата артисти са възникнали сериозни противоречия. Джей Зи отрече слуховете в радио интервю, но не съобщи каква е причината  за отлагането на турнето.

 

 

 





 



flash