J Lo проговори за развода

Дженифър Лопес наруши мълчанието си относно краха на брака си с Марк Антъни, заявявайки, че се е постарала да спаси връзката си.

Певицата изненада многобройните си фенове, когато миналия месец обяви, че се разделя със съпруга си след 7 години брак. Лопес разкрива, че отчаяно се е опитвала да спаси връзката им, и въпреки раздялата, не се е отказала от идеята да намери истинската любов. "Този брак беше най-голямата ми мечта и наистина вложих усилия в нея. Но понякога нещата не вървят - тъжно е, да. Но си запазвам неизчерпаемия оптимизъм по отношение на любовта. Вярвам в нея", сподели Лопес пред списание "Венити феър". "Това все още е най-голямата ми мечта. Аз съм безнадеждна романтичка и страстна натура, когато става въпрос за любов", допълва тя.

42-годишната певица признава, че решението й се дължало на осъзнаването, че връзката й не е конструктивна. "Не че преди това не обичах себе си. Понякога не осъзнаваме, че правим компромиси със себе си. Да разбереш, че някой не е за теб, или че не се отнася с теб по правилния начин, или че не прави правилните неща за самия себе си... Ако остана въпреки това, решението ми няма да е здравословно за самата мен. Обичам се достатъчно, за да загърбя това положение", споделя Лопес.

Явно за сметка на личния живот, кариерата на J Lo в момента е повече от успешна. Зашеметяващо завръщане на музикалната сцена със седми албум - "Love?", два мега хита от него - "On the Floor" & "I'm into You", и трети сингъл, който отново прави заявка за разбиване на чартовете. Тази седмица като Промо хит в ефира на Radio Fresh! ви пускаме "Papi"!



flash