Lady GaGa и Шер с дуетна песен

Lady Gaga и Шер ще запишат заедно песента The Greatest Thing, написана от 25-годишната поп звезда и креативния й партньор RedOne специално за новия, 26-ти студиен албум на 65-годишната актриса, изпълнителка, филммейкър, звукозаписен продуцент и филантроп.

Шер вече обяви в публикация в Twitter, че започва записите на The Greatest Thing, но едва сега разкри, че авторката на песента също ще вземе участие в тях с думите: "Нямам търпение да чуя гласа на GaGa в The Greatest Thing".

Двете знаменитости се появиха заедно на една сцена по време на миналогодишната церемония по връчването на MTV Video Music Awards, където Шер удостои Lady Gaga с наградата за "Видео на годината" (за Bad Romance).

Междувременно, последната издаде втория си студиен албум Born This Way, дебютирал под No.1 в САЩ с над 1 млн. продадени копия, а песента You Haven't Seen the Last of Me, записана от Шер за саундтрака на последния й филм – мюзикъла Burlesque, спечели Златен глобус за "Най-добра оригинална песен".

Предстоящият й албум е първият от десет години насам, съставен от оригинален материал. Той ще излезе по-късно през 2011 година и съгласно плановете на Шер, ще бъде подкрепен от световно турне. В YouTube може да бъде чута демо версията на The Greatest Thing, записана от Lady Gaga.

avtora.com


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash