Gravity Co. обявиха Electric Tour

Лято’2011 за Gravity Co.ще бъде маркирано от три мащабни концерта – в Пловдив (20 юли), Варна (24 юли) и Бургас (26 юли).

Electric Tour ще стартира в „Конюшните на царя” в града под тепетата и ще вмъкне летните театри в парти програмата на феновете по морето. Освен участия в престижни фестивали по света и у нас групата вече е вписала в биографията си успешни шоута в столичните зала 1 на НДК и „Христо Ботев”. С предстоящото турне момчетата са амбицирани да припомнят именно времената, в които българска банда без соц. корен и с конвертируеми за европейските чартове парчета екзалтираше максимален брой публика и от голяма сцена.  

От екипа на Gravity обещават зрелищен мултимедиен спектакъл, в рамките на който ще бъде представен и петият им виртуален член. Визията на новото попълнение е дело на анимационните спецове от BonArt. Идейната разработка го позиционира като агент, който общува интерактивно с присъстващите, а сред поверените му инструменти е и басът.

В сетлиста ще бъдат заложени както актуалните сингли Lights и Anything Goes, така и вече утвърдени мелодии като Away, U и Paper Trail. Феновете ще чуят и най-прясното творение на Gravity – Disappear, което вече успя да им донесе първото място в конкурса за попрок песен на БНР „Златна пролет”.



В момента Явор Захариев (вокали), Иво Чалъков (китара), Стефан Попов (барабани) и Петър Съмналиев (клавишни) финализрат работата по четвъртия си студиен албум Dirty Secret Toy. Проектът ще стане пазарен факт през есента, а дистрибуцията му на твърд носител ще е в ограничен тираж и в достоен за колекционери вид.

Билети за събитието се продават в мрежата на ticketplus.bg на цена от 15 лв. Предивдени са и двойни пасове на промо цена от 25 лв.



flash