Пари за Elevation връщат само срещу касова бележка

Пари за билетите на несъстоялия се втори ден от музикалния фестивал Elevation ще се връщат само срещу касова бележка, съобщиха организаторите на специална пресконференция.

"Билет без касова бележка не важи", заявиха организаторите, които бяха принудени да дадат специална пресконференция заради проваления в събота музикален фестивал в Разлог. Те обясниха, че срещу билет или гривна няма как да бъдат върнати пари, тъй като тяхната цел е единствено достъп до терена на фестивала. Компаниите за продажба на билети ще връщат 100% от стойността на билета от втория ден и 50% от сумата за двудневен билет.

Билетите закупени от мрежата на EVENTIM ще се връщат от 04.07.11г до 31.07.11г

Закупените двудневно билети се връщат само в софийския офис на фирмата - ул. Доспат 43, етаж 1, София 1000, България.

Сумите за двудневните билети ще се възстановяват и при изпращане на билет по пощата до горепосочения адрес, като се изискват следните данни за обратна връзка: IBAN сметка на получателя, трите имена, ЕГН, адрес и телефон.

Еднодневните билети могат да бъдат върнати на местата, откъдето са закупени.

Организаторите отказаха да уточнят броят на продадените билети, тъй като все още изчакват официалната информация на компаниите продавачи. По техни данни на фестивала в Разлог в петък са присъствали около 13 000 души, а продадените билети са над 11 000.

"Загубите са огромни. Съжаляваме за много неща", заявиха организаторите. Рискът е в природата. Прогнозите на БАН бяха за код зелено – умерен вятър, но нямахме този късмет".

Липсата на комуникация и хилядите хора, които с часове не знаеха какво се случва организаторите оправдаха с международните групи. "Слухове има всякакви, но официалната информация получаваме от мениджърите на изпълнителите" допълниха организаторите.

Най-голям смут и разочарование за всички беше отсъствието на Jamiroquai. На официалния си сайт групата публикува съобщение, че вокалистът Джей Кей си е контузил сериозно глезена и поради тази причина бандата няма да може да изнесе концертите си в България и Турция.

Всички изпълнители, дори и тези, които не са били на сцената в Разлог, са получили 100% от хонорарите си.



flash