Търси в сайта...

Виж видеото към "Dirty Dancer"!

Половин година след рилийза на платинения хит Tonight (I'm Lovin' You), през месец май испанската поп звезда Енрике Иглесиас издаде шестия официален сингъл от шестия си студиен албум - Euphoria, чиито продажби в световен мащаб надхвърлят 3.5 млн. копия. Dirty Dancer е дуетна песен на 36-годишния Иглесиас с 4 години по-младия от него Usher, като двамата са и основните автори на музиката и текста, а неин продуцент е RedOne - "режисьорът" на голяма част от новия дългосвирещ запис на Lady Gaga - Born This Way.

В ремикс версията на Dirty Dancer, издадена като официална в Северна Америка, където се изкачи до топ 20 на чартовете Hot 100 и Pop Songs, участва и рапъра Lil Wayne, с когото Usher и Енрике си партнират и в клипа на парчето.

Филмиран от Итън Лейдър, той е ситуиран във футуристичен стриптийз клуб, чиито танцьорки се прожектират като холограмни изображения, способни да направят на пилона всичко, за което би могъл да си помисли човек, и отвъд. Клиентът, който си поръчва момичетата, е Енрике Иглесиас, чиито кредит изтича в края на парчето, слагайки край на виртуалното му забавление, а включванията на Usher и Lil Wayne също са във вид на холограми.

С шоу в Гватемала стартира латиноамериканският етап на световното турне на Иглесиас в подкрепа на Euphoria, което ще продължи в Австралия и ще приключи с мащабна концерта серия в САЩ в края на октомври. Pitbull ще се присъедини към испанеца още в Австралия за всички останали дати от турнето, а Prince Royce ще бъде специален гост на голяма част от тях.

avtora.com



flash