Джордж Клуни отново без гадже

Джордж Клуни се е разделил с италианката Елизабета Каналис и отново е свободен, съобщи в. "Кориере дела сера", като се позова на съвместно изявление на двойката.

"Ние повече не сме заедно. Положението е много сложно и молим да се отнесете с внимание към частния ни живот" - се казва в лаконичното изявление. Само преди месец в. "Кориере дела сера" информира, че Джордж Клуни вече не е влюбен в Каналис и иска да се раздели с нея.

Според изданието, звездата от "Спешно отделение" и сагата "Бандата на Оушън" не можел да понася вече поведението на Каналис, когато двамата били в компания на негови приятели. Тогава съблазнителната италианка ставала внезапно страшно неуверена и нервна и Клуни много се дразнел от тази реакция.

"На Джордж му е дошло до гуша от връзката с Каналис. Той иска да сложи край и да обърне страницата. Но не знае как да я разкара", беше споделил пожелал да остане анонимен приятел на актьора. Неотдавна Клуни отпразнува в голяма компания рождения си ден. До него беше и Каналис. След партито, състояло се в ресторант в Бевърли хилс, гостите се питали защо ли двойката е все още заедно, припомня изданието.

actualno.com



flash