Джей Ло неволно показа гърдите си

Дженифър Лопес винаги е претендирала, че има добър усет за модата. Тя има своя линия дрехи и парфюми, които се продават много добре, освен това винаги впечатлява със стилните си и сексапилни тоалети.

Но ето че и тя показа, че може да греши и да се изложи.

Певицата обикаля Европа и промотира новия си албум LOVE?

Една от спирките й е била в шоуто на немския телевизионен водещ Томас Готшалк. Лопес пристигна с карета, Томас й кавалерства като й подаде ръка, а след това удържа вдигналата се от вятъра рокля на певицата. Дженифър беше избрала за тоалет красива, дълга рокля, придържана от голям колан на талията. На главата си обаче беше сложила кърпа, която никак не й помагаше да изглежда по-добре. Всички бързо забравиха за кърпата, когато вятърът развя роклята на певицата и по този начин разкри щедра гледка към краката й.

Втората издънка стана, когато Дженифър заемаше мястото си на дивана до водещия, тогава роклята й някак се усука и цялата й гърда лъсна на показ. Камерите, както и водещият, нямаше как да пропуснат този момент.

Лопес обаче запази пълно спокойствие и продължи да се смее и забавлява. В крайна сметка, колкото и да е срамно, няма как да не се отчете факта, че този малък инцидент ще се превърне в добър PR трик, който да донесе още повече популярност и шум около певицата. Не един и двама артисти са прибягвали до случайно попадащи в публичното пространство голи снимки, порно клипчета и какво ли още не.

actualno.com



flash