Започна домашният арест на Лоън

Любимия ни несретник на Холивуд Линдзи Лоън бе окичена с гривна на глезена в началото на 35-те дни на домашен арест като част от споразумението за предполагаемата кражба от нейна страна на огърлица на стойност 2 500 долара.

24-годишната актриса бе осъдена миналия месец на 120 дни затвор за нарушаване на условията по пробацията й и да изпълнява общественополезен труд, но й бе позволено да излежи присъдата си у дома след като не оспори обвинението в кражба. На Лоън бе наредено да се предаде на затворническите власти на или преди 17 юни. Тя трябва да положи и 480 часа общественополезен труд, включително 100 часа в моргата на Лос Анджелис. Актрисата трябва да стои на не по-малко от 91 метра от бижутерийния магазин, в който се е случила предполагаемата кражба. Тя е задължена да премине и курс по консултация и да завърши обучение за купувачи, които крадат от магазините.

Линдзи Лоън прекара няколко часа в затвора миналия месец, след като съдия прецени, че е нарушила условията по пробацията си за каране в пияно състояние и след употреба на наркотици през 2007, когато се предполага, че тя е задигнала и огърлицата на 22 януари.



flash