Уилям и Катрин на косъм от катастрофа

Младоженците принц Уилям и жена му Кейт Мидълтън са се отървали на косъм от тежка катастрофа.

Както е известно, двамата са на меден месец на Сейшелските острови, които са известни с това, че предлагат уют и луксозни романтични ваканции.

Щастливите младоженци се качили вчера следобед на кола, предоставена за гости на хотела, и се отправили на разходка, когато на пътя им изскочила друга кола. Принц Уилям спрял рязко и така избегнал сериозен удар с другото возило. Двамата с Кейт са невредими, но са леко травмирани от случилото се и особено Уилям, който загуби майка си, покойната Лейди Даяна, именно след пътен инцидент, припомнят агенциите.

Междувременно на Острова се обсъжда злостен слух, че Катрин Мидълтън не може да има деца. Такова мнение изказала Камила Паркър-Боулс, съпруга на бащата на принц Уилям, съобщава Showbiz Spy, коментирайки, че това би провокирало истинска драма около британското кралско семейство. Близки до Камила казват, че тя е споделила, че определени здравословни проблеми, които Катрин е имала на младини, може да повлияят негативно на плодовитостта ѝ. Принц Уилям и неговият баща - принц Чарлз, са родени непосредствено след сватбата на родителите им и затова върху кралската двойка съществува голям натиск.

"Ако Катрин не забременее в следващите 9 месеца, това би подкопало една стара британска традиция от 200 години насам", заяви кралският биограф Андрю Мортън.

actualno.com



flash