Джей Зи за първи път изкарал повече пари от Бионсе

За първи път откакто двамата минаха под венчилото, американският рапър Джей Зи за срок от една година изкара повече пари от съпругата си Бионсе, сочи ново проучване на списание "Форбс".

Роденият в Бруклин изпълнител през последните дванадесет месеца събра близо 37 млн. долара, което бе с около 2 млн. повече от приходите на жена му, отбелязват от реномираното издание.

Джей Зи и през тази година жънеше печалби от продажбите на най-новия си албум, както и от сделките си с Live Nation на обща стойност 150 млн. долара. Джей също така се радваше и на редица странични приходи, дошли от компаниите, в които той има участие. Част от тях са рекламната фирма Translation и нощният клуб "40/40 Club".

Хип-хоп звездата се радваше на приходи и от продажбите на мемоарите си "Decoded", които излязоха на пазара през ноември миналата година. Приходите на Бионсе за последните 12 месеца до голяма степен се дължат на модната й линия Dereon, както и на сделките на певицата с L`Oreal, DirecTV, General Mills и много други компании.



flash