Шварценегер имал извънбрачно дете

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър са се разделили, след като той признал, че жена от домакинството им е родила дете от него в. " Лос Анджелис таймс".

Семейството обяви, че се разделя на 9 май. Бракът им продължи 25 години. В. "Лос Анджелис таймс" пише, че Шрайвър се е изнесла от семейния дом преди няколко месеца, след като Шварценегер е признал, че детето е негово.
 "След като приключи губернаторският ми мандат казах на съпругата ми за това събитие, случило се преди повече от 10 години - казва Шварценегер в изявление пред вестника. - Разбирам и заслужавам чувствата на гняв и разочарование на приятелите и роднините ми. Извинения няма и аз поемам пълната отговорност за причинената болка. Извиних се на Мария, на децата и семейството ми. Наистина съжалявам. Моля медиите да уважават жена ми и децата ми през това изключително трудно време - завършва изявлението - Макар и аз да заслужавам критика, семейството ми не заслужава".
 
Вестникът не публикува името на служителката, нито това на детето й, но посочва, че тя е работила за семейството 20 години, като е напуснала през януари.
 
В интервю, публикувано в понеделник преди да излезе изявлението на Шварценегер, служителката твърди, че баща на детето й е друг мъж, който по онова време е бил неин съпруг. Тя каза, че е напуснала доброволно работата си за семейството.  Когато е била информирана от в. "Лос Анджелис таймс" за изявлението на Шварценегер, тя е отказала коментар. 


flash