Официално: Аштън Къчър влиза в сериала "Двама мъже и половина"

Както radiofresh.bg ви съобщи по-рано, вече е и официално потвърдено, че Аштън Къчър е новата звезда в "Двама мъже и половина"! Новината бе разпространена от СиБиЕс.

"Не мога да заменя Чарли Шийн, но ще си скъсам г**а, за да забавлявам хората”, казва 33-годишният актьор.

"Ние сме късметлии, че имаме толкова талантлив, жизнерадостен и просто изключителен човек в нашето семейство”, каза продуцентът на шоуто Чък Лори.

Чарли Шийн не пропусна да коментира новината: "Къчър е съкровище и брилянтен комедиен актьор... О, почакайте, аз също!”, каза Чарли и допълни, визирайки работата с продуцента Чък Лори: "Радвай се на планетата Чък, Аштън! Там няма въздух, смях, лоялност или любов!”

Другият "цял мъж” в сериала Джон Крайър също пусна изявление, в което благодари на Чарли Шийн за всичките години съвместна работа и сподели, че няма търпение да работи с новия си колега. "Искам да изкажа огромната си благодарност към Чарли Шийн за осемте страхотни сезона. Много се гордея с работата, която свършихме заедно и ще ми липсва. Но също така нямам търпение за това ново начало. Аштън е изключително талантлив и присъствието му ще е ценно за шоуто. Ние сме стари приятели от дните, когато и двамата бяхме модели и двамата нямаме търпение да бъде оценен нашия комедиен талант, встрани от нашата изключителна физическа красота”, пошегува се Крайър.

Според информация на сп. "Пийпъл”, Аштън ще взима между 650 000 и 750 000 долара на епизод. За сравнение, Чарли Шийн печелеше по 1.8 млн. долара на серия.



flash