Джордж Майкъл се завръща

Джордж Майкъл  се завръща на сцената след  тригодишно отсъствие. Той планира да изнесе 47 концерта под акомпанимента на симфоничен оркестър в Европа.

От албумите на Джордж Майкъл са продадени 100 милиона копия в целия свят. Той ще изпълни нови версии на свои песни по време на турнето си, което ще започне с концерт в Прага на 22 август. 47-годишният певец имаше проблеми с алкохола и наркотиците през последните няколко години. Той увери, че да се занимаваш с онова, което обичаш да правиш, е най-доброто средство срещу пристрастяването към наркотиците. Отново съм в отлична форма след неотдавнашните си проблеми, заяви певецът на пресконференция в Лондон. 
Миналата година Джордж Майкъл бе осъден на 8 седмици затвор за шофиране под въздействието на канабиса и излежа половината от присъдата си.
По време на турнето си той ще пее в зали, в които изнасят концерти симфонични оркестри. Една от тези зали е Ройъл Албърт хол в Лондон. Винаги съм искал да пея под акомпанимента на симфоничен оркестър, за да демонстрирам вокалните си способности, поясни Джордж Майкъл.
 
Той разкри също, че възнамерява да запише нов абум заедно с музиканти, които са хомосексуалисти като него. Освен в Чехия, Джордж Майкъл ще изнесе концерти в Дания, Германия, Италия, Полша, Унгария, Хърватия, Франция, Испания, Белгия, Швейцария, Холандия, Ирландия, Австрия и Великобритания. Турнето му ще приключи на 12 декември с концерт в Манчестър. Не е грешка, България не фигурира в страните където Джорд Майкъл ще изнесени концерти.


flash