Kavarna dance festival събира най-ярките имена на електронната денс музика

Каварна ще събере някои от най-ярките имена на световната денс музика на   22 и 23 юли, когато ще се проведе Kavarna Dance Festival.

Guy Gerber

Част от диджеите, които ще миксират на живо пристигат за пръв път в България. В рамките на двата дни на брега на морето в Kavarna Dance Festival ще участват общо 18 изпълнители. Сред имената, които ще нажежат още повече летните градуси, са Timo Maas, Guy Gerber, Audiowhores, Chris Lake, Dinka, Nicky Romero и др.
 
Безапелационните хитове на Timo Maas, холандците Chocolate Puma и представителите на британската сцена Audiowhores са line up в първия ден на фестивала – 22 юли, когато за първи път у нас ще станем част от световното LIVE шоу на Guy Gerber.Сред останалите имена за вечерта са румънците DJ Mahony и DJ Optick. Първият от тях вече има записани в музикалното си CV постижения като подгряващ популярния Kudos Beach, Miami и награда за най-добър дебют от най-големия сайт за клубна култура в Румъния Nights.rо. Nights.rо е и официален медиен партньор на Kavarna Dance Festival. Колегата му DJ Optick e сред фаворитите на почитателите на електронна музика в страната си.

Audiowhores

През втората вечер на Kavarna Dance Festival ще пускат Terri B – един от най-популярните дамски вокали в електронната денс музика през последните 6 години. В музикалната листа за вечерта на 23 са още Rosario Internullo, Adrian Eftimie и Dinka. Първият от тях е роден в Сицилия, но живее и работи в Румъния. Неслучайно една от наградите, които получава от авторитетния Nights.rо e за изключителен принос към клубния живот в северната ни съседка. Колегата му Adrian Eftimie е един от най-популярните и уважавани румънски диджеи.

Chocolate Puma

Dinka e швейцарски прогресив-хаус проект, в основата на който стоят продуцентът Кристиян Хърт (Christian Hirt) и диджейката Тамара Мария Хунлекер. Мега актуалните Dinka идват в България за първи път.

Освен тези имена тепърва предстои анонсирането и на още артисти, които ще направят програмата на Фестивала още по-интересна за феновете на електронната музика. Продажбата на билети за Фестивала започна в мрежите на Ticketpro, Ticketstream и Eventim.
Цените са 20 лева за един ден и 30 лева за двата дни. VIP билетите са 40 лева за един ден и 60 лева за два дни. В рамките на двата фестивални дни организаторите на Kavarna Dance Festival осигуряват и безплатен паркинг и къмпинг на гостите на събитието. За актуална информация за Kavarna Dance Festival – www.kavarnadancefestival.com, както и на страницата на събитието във Facebook - www.facebook.com/ KavarnaDanceFestivalBg


flash