Бебешко парти за Виктория Бекъм

Всички мислят Виктория Бекъм за доста сериозна жена, която не знае какво е усмивка, но това не е точно така.

Пош не веднъж е споделяла, че няма да се усмихва за папараците, но у дома е изключително весел човек. Освен това на много от гостуванията й в комедийни шоу програми Виктория не спира да се смее, даже повече от съпруга си.

Доказателство, че госпожа Бекъм има чувство за хумор е и бебешкото парти, което й бе организирано този уикенд. В Туитър щастливата бъдеща майка е споделила снимка на себе си и приятелките си увити от глава до пети в тоалетна хартия. Идеята е била на Ева Лонгория, която е близка приятелка на Виктория и организатор на партито. В Америка бебешките партита един-два месеца преди раждането са традиция, която включва шеги и смях с бъдещата булка. Има и традиция за бебешки душ, която може да се каже, че е сходна с нашата традиция да поливаме с вода именниците. Така и Виктория се е озовала омотана в хартия, а приятелките й предварително са я предупредили да носи непромокаеми дрехи.

Интериорът на партито и всички подаръци са били издържани в розов цвят, след като вече официално се съобщи, че Виктория и Дейвид очакват момиченце.

actualno.com



flash