Чарли Шийн ще прави шоуто си и в Европа

Чарли Шийн, който по-рано през седмицата създаде сайт за жертвите на инцидента в Алабама, възнамерява да продължи турнето си на Стария континент и в Азия, съобщават американските таблоиди.

Скандалният актьор от "Двама мъже и половина" призна, че обмисля възможността в най-скоро време да направи няколко спирки в Европа и Азия, но и подчерта, че въпреки това ще продължи да провежда "уан мен" шоуто си в САЩ и Канада. "Защо да не го направя и в Австралия, и в части от Европа и Азия. Сякаш Старият континент ме въоръжава с търпение, благодарение на което ще имам силите да продължа да издържам на постоянните нападки и да остана в шоубизнеса",сподели пред репортери  звездата, който вече се разведе с бившата си съпруга Брук Мюлер.

Звездната двойка, която мина под венчилото през 2008 и има двама сина, официално прекрати брака си по-рано през седмицата, когато стана ясно, че Брук ще получава по 55 000 долара на месец издръжка и еднократна сума от 757 698 долара. Бившата брокерка на недвижими имоти също така ще вземе 1 млн. долара от продажбата на бившия си дом.



flash