Гледай тук новият клип на J Lo!

Дженифър Лопес се завърна в музикалния шоубизнес с пълна сила.

Чаровната изпълнителка се превърна отново в любимка на Америка с участието си като жури в най-рейтинговото предаване в САЩ American Idol. Хитът й "On The Floor" покори световната класация за сингли, a преди дни списание "People" я обяви за най-красивата жена в света. Горещите новините около звездата обаче не спират дотук. Днес във виртуалното пространство се появи новото й видео "I'm Into You" (гледайте го по-долу), а само след два дни на пазара ще бъде новият й албум "Love?". Прочетете какво сподели Дженифър за всичко това в кратко интервю за американското издание на списание "Rolling Stone".



Защо има въпросителен знак в заглавието на новия ти албум?

Всички питат, но и всички знаят. Ако си женен, знаеш защо поставяш въпросителен знак след думата любов. Исках да остана вярна на себе си като артист – с танците, с отношението, с всичко. В текстовете много исках да задам различни въпроси свързани с любовта. Една от песните ми се казва "What Is Love?" (Какво е любовта?). Тя поставя въпрос, който много хора се питат – ще намеря ли някога истинската любов? Друга много любима моя песен е "Starting Over" (Започвам отначало). Тя разказва за връзка, в която единият не е верен на другия, и сложните чувства в такава ситуация.

В "One Love" (Една любов) ти коментираш отношенията ти не само с Марк Антъни, но и с някои от бившите ти гаджета като Бен Афлек и Диди.

Имах големи връзки в живота ми. Ако трябва да бъда честна, когато текстописците написаха тази песен, тя звучеше много общо. Реших да я свържа повече с мен, като добавя в текста препратки към моите връзки с тези мъже.

Лейди Гага е автор на две от парчетата. Как се случи това?

Лейди Гага работи по две от песните, но всъщност с нея не сме се засичали в студиото. RedOne (продуцент) успя да я въвлече в процеса по създаването на моите песни. Тя е страхотен творец. Харесвам както текстовете й, така и мелодиите й.

American Idol накара ли те по някакъв начин да преосмислиш музикалната си кариера?

Не. Аз продължавам да правя това, което винаги съм правила. Предаването просто е нещо допълнително.

Какви са отношенията ти с Ранди Джаксън и Стивън Тайлър – останалите членове на журито в American Idol?

Преди да се познаваме лично между нас имаше респект, а сега той прерасна в любов. Станахме нещо като братя и сестра. Те много ме пазят, както и аз тях. Спомням си на една от първите ни пресконференции един репортер се опита да ме нападне с някакъв неудобен въпрос и те веднага ме защитиха.

Шокира ли те цветущият език на Стивън?

Разбира се! Обожавам неговата спонтанност и този допълнителен цвят, който дава на предаването. В действителност той е много дълбок и чувствителен човек.

А кой от двама ви прекарва повече време в гримьорната?

Не знам. (Смее се)
 

actualno.com



flash