J Lo засне клипа към "I'm Into You"! Виж снимки!

Преди 12 години Дженифър Лопес слезе от големия екран, за да заснеме първото си видео “If you had my love”, с което моментално направи заявка за дълго и успешно пребиваване на музикалния небосклон. Дори след толкова време тя изглежда все така магнетична и поредно доказателство за това са папарашките снимки от сета на последното й музикално видео, където партньор й е мъж, известен като „мексиканския Брад Пит”.

Песента към клипа се казва „Im into you”, снима се на плажа, а тя е облечена в доста изрязана, обсипана с камъни рокля. Актьорът, който й партнира всъщност е роден в Куба, казва се Уилям Леви и е 30-годишен. Лицето му е популярно от множество роли в мексикански сапунени сериали, а прякорът му вероятно идва от светлата коса, макар че в лице повече напомня на Джъд Лоу.

Впечатленията му от Дженифър са повече от прекрасни: „Беше невероятно. Чувствах се много удобно. Тя самата е много искрена и забавна. Истината е, че си изкарах чудесно, хубаво е да видиш, че някой толкова известен човек може да е всъщност земен, а на всичкото отгоре и забавен.”.

Съвсем наскоро певицата беше определена като най-красивата жена за 2011 г. от списание „People”, независимо от факта, че косата й е започнала да побелява едва на 23-годишна възраст: „И двамата ми родители са започнали да побеляват много рано, така се случи и с мен – бях на 23. Случи се веднага щом започнах да снимам филми. Предполагам, че се дължи на стреса и напрежението.”. Дженифър споделя още, че след като се е оженила за Марк Антъни, е започнала да боядисва косата си на всеки две седмици.

Въпреки незначителните проблеми с косата, Дженифър все още може да се похвали със същите известни извивки, с които стана известна в началото на кариерата си. В това ще можем да се убедим веднага щом се появи клипът към новата й песен.

Виж снимки от снимачната площадка!

actualno.com



flash