Брад Пит бил зарязан от бивша годеница в Будапеща

Брад Пит заяви, че един от най-неприятните моменти в живота му бил, когато негова бивша годеница го зарязала, след като той отишъл в Будапеща, за да я види.

47-годишният актьор бил шокиран, след като актрисата Джил Сколен, за която бил сгоден три месеца през 1989 г., когато бил млад актьор, го помолила да даде последните си пари за самолетен билет до унгарската столица, за да му каже, че се е влюбила в друг мъж. "Тя ми се обади в Лос Анджелис и плачеше по телефона. Чувстваше се самотна и имаше голяма драма. По това време имах 800 долара на сметката си и похарчих 600 долара за билет от Лос Анджелис до Унгария, за да я видя. Когато пристигнах в Будапеща, отидох направо на снимачната площадка, където тя работеше, и същата вечер излязохме на вечеря. Тя ми каза, че се е влюбила в режисьора на филма. Бях шокиран", разказва Пит пред британския таблоид "Сън".

Той обаче смята, че преживяването му е помогнало да изгради характера си и когато си спомня за онази вечер, това го кара да цени всичко, което има сега, както в кариерата си, така и в личния си живот. "Прекарах нощта в Будапеща, седях на една пейка, пушех, говорех само с местен просяк, който дори не знаеше английски. Това са дните и нощите, за които си спомняте, когато постигнете успех. Върнах се в Америка напълно съсипан. Поради това славата не ме интересува особено", допълва актьорът.



flash