Енрике и Анна женени?

Анна Курникова и Енрике Иглесиас бяха заподозрени, че са се оженили тайно, след като испанският поп певец представи бившата руска тенисистка като "моята съпруга" по време на вчерашния си концерт в спортния комплекс "Олимпийский" в Москва, съобщава Спортал. Събитието се превърна в незабравима вечер за руските фенове на Енрике, въпреки че той се качи на сцената с 50-минутно закъснение. Изпълнителят обаче се реваншира, като веднага започна да общува с публиката, при това на руски език.

"От девет години съм наполовина испанец и наполовина руснак, защото моята съпруга Анна Курникова е рускиня. Затова аз имам специална връзка и чувства към Русия и много я обичам", заяви Иглесиас.

Иначе латино звездата представи разнообразна програма пред руската публика, изпълнявайки няколко песни от последния си албум "Еуфория", както и най-големите си хитове. След края на концерта много от зрителите напуснаха залата, но болшинството останаха по местата си, надявайки се, че техният идол ще се върне на сцената. И той не ги разочарова.

Направи дори нещо повече. По негова заповед охраната пусна феновете му в непосредствена близост до него, а след изпълнението на поредния бис Енрике извика на сцената две жени, представяйки ги на публиката като "моята леля Елена и съпругата ми Анна", която приветства тълпата на родния си език. С тях той изпя и последния си хит "I Like it". Курникова първоначално се стесняваше и отказваше да пее, но Иглесиас с помощта на публиката успя да я убеди.

След това почти 15 минути залата на стадион "Лужники" се огласяше от аплодисменти, с които почитателите на Иглесиас му благодариха за двучасовото незабравимо шоу.

Както е известно, Анна Курникова и Енрике Иглесиас са двойка от девет години. Двамата неведнъж са били "притискани" от медиите и феновете да сключат брак, но те винаги са отхвърляли тази идея. Наскоро самият Иглесиас каза в едно свое интервю: "Харесва ми идеята да бъде баща, но не мисля, че сега е най-подходящото време. Анна казва, че ще бъда чудесен татко... Тя не е бременна и отгоре на всичкото не смятам, че е необходимо да се женим. Не смятам, че сватбата ще ме направи по-щастлив. Добре сме си и така. Но тя обожава децата и ще стане страхотна майка".

Дори и обаче да не са се оженили тайно, очевидно Енрике гледа на Анна като на своя съпруга и един подпис не би променил нищо в техните отношения.

actualno.com



flash