Кайли иска дует с Бритни

Кайли Миноуг иска да направи дует с Бритни Спиърс. Австралийската певица се възхищава на американската си колежка и смята, че от сътрудничеството помежду им може да има страхотни резултати.

"Мисля, че тя е страхотна. Срещала съм се с нея преди и работихме с едни и същи хора, които организираха турнетата ни. Сигурна съм, че ще се получи нещо страхотно", заяви Кайли. 42-годишната певица, която започна концертите си във Великобритания, част от турнето "Афродита: Лудетините", от Кардиф миналата седмица, сподели също така, че не може да спре да слуша едно от новите парчета на Бритни от албума й "Фатална жена". "Има една песен "He About To Lose Me", която звучи в главата ми, преди да си легна. Пускам си я на компютъра, когато съм в гримьорната и искам да кажа, че съм въодушевена от нея", споделя Миноуг в интервю за британския вестник "Метро". Тя разкри също така, че смята да се отклони от обичайния си поп саунд в следващия си проект. "Направих няколко акустични версии на мои песни, различни интерпретации на други песни и те бяха приети толкова добре, че може да направя нещо в същия стил. Бих искала да се отклоня малко и да направя нещо различно", заяви Миноуг.

На този етап продължаваме да се радваме на дуета й с Тайо Круз, който се завърна на челното място в еърплей чарта ни Fresh Top 30.



flash