Кейти Пери сърдита на Ръсел Бранд

Напоследък Ръсел Бранд се оплака, че невинаги е лесно да си съпруг на жена като Кейти Пери. Въпреки това вчера той отиде да я посрещне на летището в Лос Анжелис, където тя се завърна за кратка почивка от европейското й турне "California Dreams".

Тя, обаче, не изглеждаше особено щастлива и развълнувана да види съпруга си и светски клюкари веднага предположиха, че причината за това са скорошните му изявления в пресата, че откакто е женен предпочита да се занимава с градинарство пред това да прави секс.

35-годишният актьор призна, че му е било трудно да свикне да живее с Кейти предвид доскорошния му начин на живот на женкар. В телевизионно интервю той сподели следното: "Сега като съм вече женен, не мога да повярвам, че някога съм правел секс по 20 пъти седмично. Затова пък сега съм много добър градинар!". На въпрос дали мислят за деца, той отговори: "А, деца, не би било лошо, нали? Женени сме от съвсем скоро и двамата сме много отдадени на кариерите си. Но като мине време вероятно ще се замисля и за деца.".

Ръсел не спести подробности и от съвместния си живот с певицата: "Трудно е, когато се наложи да свикваш с един човек и се налага да си в една къща с него постоянно. Примерно, за да се приготви за излизане, на нея й трябват около сто години. Докато се срещахме нямаше как да знам за тази подробност.".

Въпреки че си призна, че имат някои незначителни дрязги, актьорът отрече слуховете, че двамата с Кейти са прибегнали до услугите на брачен консултант. Междувременно всички очакваме с нетърпение да видим новия филм с негово участие- "Артър", чиято премиера предстои през април.

actualno.com



flash