Крис Браун с поредна хулиганска проява

Крис Браун се развилнял в студиото на телевизионно шоу, като счупил прозореца на гримьорната си, след като бил попитан за нападението над бившата му приятелка Риана през 2009 г.

21-годишният Браун, който полагаше усилия да възстанови имиджа си, след като нанесе побой на Риана, избягвал въпросите за инцидента при гостуването си в предаването "Добро утро, Америка" на телевизия ЕйБиСи. След края на интервюто, по време на което представи новия си албум "F.A.M.E", Браун влязъл силно разгневен в гримьорната и започнал да крещи, принуждавайки служителите да повикат охраната, съобщава ЕйБиСи Нюз. След това певецът си тръгнал от телевизионното студио без риза.

Служителите открили счупения прозорец в гримьорната му, а парчетата стъкло се разпръснали на улицата. Ар енд би изпълнителят, сред чиито най-популярни песни са "No Air" и "Run It!", премина през курс за домашно насилие и беше осъден на шест месеца общественополезен труд, след като се призна за виновен за нападението над Риана през февруари 2009 г. Но запитан за инцидента в шоуто "Добро утро, Америка", Браун се подразни и заяви: "Сега това не ме вълнува особено. Смятам, че това е част от моето минало. Днес е денят на албума, концентриран съм върху това". ЕйБиСи Нюз публикува комюнике, в което се казва: "Както винаги, ние задавахме въпроси, които са важни и ценни от гледна точка на информацията и точно това направихме в интервюто с г-н Браун".



flash