Търси в сайта...

Гага ще спи в легло-яйце

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага прави ремонт за близо два милиона долара, водена от желанието си да превърне апартамента си в Ню Йорк в храм на сценичната си личност.

Една от новите придобивки на певицата ще бъде легло, вдъхновено от яйцето, от което тя се "излюпи" на церемонията по връчването на наградите "Грами", за да изпълни хита си "Born This Way". Копието на сценичното яйце, в което ще спи Лейди Гага, ще бъде с размерите на двойно легло. В апартамента си изпълнителката ще изложи свои сценични костюми, декори от шоутата й, както и спомени от пътуванията й, сред които кости и маски.

Междувременно ексцентричката призна, че безумният й външен вид й коства много. Гага споделила, че косата й е почнала да окапва заради прекалено честото изрусяване и боядисване в лилаво, жълто, синьо и всякакви други цветове. Певицата е по принцип брюнетка и наскоро заяви, че естественият цвят на косата й липса. Това изобщо не звучи правдоподобно, тъй като Гага усилено се стреми да няма нищо естествено по себе си. Гага е особено притеснена от факта, че косата е започнала да й капе, но не е споделила дали ще предприеме сериозни мерки и ще спре да се изрусява и да тормози косата си със сложни прически. Нищо чудно скоро да видим певицата и без коса, което със сигурност тя ще превърне в голяма атракция.

Лейди Гага разкрила още от козметичните грехове, които върши.

„Често се случва да не измивам грима от лицето си в продължение на една седмица. Това е лошо за кожата, но аз съм благословена с хубави гени.”

Каквито и гени да има, тази мърливост скоро ще си даде отражение. Певицата още заявила, че използва много слънцезащитен крем, за да избегне добиването на какъвто и да е било тен на кожата. Освен това според нея слънцето допринася за появата на бръчки. Това може и да е така, но едва ли вреди повече от спането с фон дьо тен.

Гага заявила, че нейните модели за красота са принцеса Даяна и собствената й майка Синтия Джерманота. Ако съдим по външния вид на Гага, може да се каже, че определено не се влияе много от моделите си за красота, особено от Даяна.

actualno.com



flash