Риана: "Баща ми ме продаде!"

Риана е най-младата черна жена на корицата на американското списание Vogue. Vogue е известен с вкуса си към много слабите момичета. Те не се колебаят да използват фотошоп, за да направят жената на корицата още по-слаба.

Сега обаче тази традиция сякаш се разчупва, след като са отредили пищната Риана да краси новия брой на списанието. Певицата е известна освен с хубавия си глас и скандалите около себе си, и със сериозно закръглените си бедра. Риана споделя, че се чувства невероятно в тялото си, но все пак й се налага да спортува много, за да не надебелява повече.

Певицата обаче споделя в интервюто за Vogue нещо много по-шокиращо. Тя говори за проблемите, които има с баща си - Роналд. Както сама се изразява, той я е продал на медиите.

„Той не комуникира с мен. Не ми се обажда да ме попита как съм, как се справям, ива ли съм изобщо. Но на два пъти продаде на медиите мои детски снимки, както и куп лъжливи истории за мен. Първоначално бях шокирана! Как може собственият ми баща да направи нещо подобно?! Слушаш за истории как близки забиват нож в гърба на свои близки, но никога не мислиш, че може да ти се случи на теб. Аз имах вяра в баща ми. Но ето че той го направи, и то не веднъж.”

Риана споделя още, че вече се старае да не й пука какво прави баща й, защото повече мъка не може да поеме.

„Първият път, когато той постъпи толкова долно бях шокирана, дълбоко наранена и депресирана. Сега вече ми е все едно.”

actualno.com



flash