Шакирa и Пике в крачка

Сексапилната колумбийска певица Шакира и испанската футболна звезда Жерард Пике бяха снимани, докато се целуват страстно.

Този кадър окончателно слага край на спекулациите около непотвърдената официално връзка между двамата. До публикуването на вече легендарната целувка в латиноамериканското лайфстайл списание "Caras", Шакира и защитникът на Барселона не бяха хващани да правят нищо повече от това да се държат за ръце, пише nowsport.

Папараците преследваха звездната двойка, откакто Шакира обяви публично, че след 11-годишна връзка се разделя с приятеля си Антонио, син на бившия президент на Аржентина Фернандо да ла Руа. А финансовият стимул за това определено си заслужаваше - хонорар на стойност 100 000 долара за първата снимка, на която известната двойка се целува, обещан от няколко испански издания.

От колумбийската редакция на списание "Caras" все още не са разкрили дали са платили за въпросния кадър или колко точно им е струвало публикуването му. Въпреки че за момента няма потвърждение кога е направена снимката, някои медии предполагат, че тя е от партито по случай рождените дни на двамата. Шакира и Пике са астрални близнаци - родени са на 2 февруари през 10 години, и празнуваха заедно в Барселона.

Тогава футболистът публикува в "Туитър" снимка от купона, на която той и латинодивата са в компанията на общи приятели, сред които съотборникът на Жерард в Барса Карлес Пуйол и неговото гадже Малена Коста. И на двата фотоса бранителят е със сребристо сако, от което може да се направен изводът, че новият кадър с целувката е от същото събитие.



flash