Марая Кери с "baby shower"

Марая Кери и съпругът й Ник Кенън са много развълнувани около раждането на близнаците им. Те са вдигнали грандиозно парти по случай раждането на децата. В САЩ има традиция да се организира бебешко парти малко преди раждането.

Марая и Ник обявиха, че чакат момченце и момиченце. Затова и интериорът на партито е бил украсен със сини и розови балони. Певицата се постарала всички гости да се чувстват добре и да се наслаждават на най-разнообразни кулинарни специалитети.

„Това е нощ, която няма да забравя. Най-изненадващото беше, когато получих бебешки албум с написани пожелания от мои фенове от над 50 държави! Бях толкова трогната.”

Всички, присъствали на партито са изразили едни и същи впечатления – Марая и Ник са прекрасна двойка и изглеждат дълбоко влюбени. „Те ще бъдат чудесни родители”, казвали всички на излизане от купона.

Марая е преживяла в миналото си спонтанен аборт и затова е разбираемо колко много сега се вълнува около бременността си, особено след като разбра, че очаква близнаци. Ник от своя страна се държи като перфектният съпруг – глези жена си и винаги й повтарял колко прекрасно изглежда.

actualno.com


Свързани новини

Минаж заплаши да застреля Марая Кери

08.10.2012

Бебетата на Марая в новия й клип

22.11.2011

Гласът на Марая Кери станал по-мощен

11.11.2011

Марая се криела заради килограми

11.11.2011

Марая свалила 31 кг след раждането

09.11.2011


flash