Бритни: "Кучката се върна!"

Преди десет години мнозина биха определили Бритни Спиърс като тийнейджърска сензация.

След шест албума с над 100 милиона продадени копия, десетки хитове, сватби и разводи, кризи и трудни периоди, тя все още е тук и то в качеството си на икона за цялата поп музика. В края на този месец звездата е готова отново да накара света да затанцува с новия й албум "Femme fatale". За него и всичко интересно около живота й, Бритни разговаря с "V magazine".

***

Как си представяше славата като дете?

Бритни: Не съм си мислила за нея тогава. Знаех, че искам да пея и танцувам, да съм на сцената, но мисля, че не съм си мислила конкретно за славата и какво идва с нея.

Мислиш ли, че ти е било писано да станеш звезда?

Ако не е така, значи Господ определено има странно чувство за хумор.

Вярваш ли в астрология?

Малко. Вярвам, че в света има малко магия, но като цяло всеки сам избира пътя си.

Дефинирай фаталната жена.

Тя е секси и силна, опасна и мистериозна, самоуверена и много готина.

Новият ти албум се казва точно така – "Femme Fatale" (фатална жена). Представи ни го.

Можете сами да отгатнете за какво става дума от заглавието му. Работих здраво през последните две години по създаването му. И наистина смятам, че е най-добрият ми албум до момента.

Какво е звученето?

Исках да направя много танцувални парчета, като всяко едно да те кара да движиш тялото си по съвсем различен начин. Затова повече от песните ми са за клубовете. Със сигурност в този албум звуча и по-зряло.

В този ред на мисли новият ти продукт революция или еволюция е?

По малко на двете. Има песни, които са тотално различни от всички други и за тях мога да кажа, че са революционни. Но от друга страна албумът определено описва къде се намирам аз днес като жена и като еволюция на образа ми през годините.

Каква музика слушаш?

Обичам The Black Eyed Peas. Винаги ми носят много настроение, затова ги слушам често. В момента харесвам "Woo Hoo" на Кристина Агилера и "Paper planes" на M.I.A., също постоянно си въртя "We No Speak Americano" на Yolanda Be Cool & DCup.

Въпреки тежките ти моменти, ти винаги накрая се завръщаш на върха. Каква е тайната на успеха?

Научих се да оставам вярна на себе си, да не се повлиявам от това какво говорят хората за мен. Отне ми много време да науча този урок.

Какво те прави щастлива? И какво - нещастна?

Момчетата ми ме правят щастлива. Натъжавам се, когато хората са жестоки едни с други.

А какво те мотивира да вървиш напред?

Харесва ми да правя нова музика за почитателите си, да съм на сцената за тях. Аз страшно много ги обичам и съм уникална късметлийка да имам тяхната подкрепа.

Какво искаш хората да знаят за теб днес?

Че кучката се върна и е по-добра отвсякога. (смее се)

actualno.com



flash