Бътлър коментира размера на французите

Джерард Бътлър е известен като истинския нов мачо на Холивуд. Милиони жени въздишат по него и завиждат на Дженифър Анистън, която имаше късмета да бъде съпруга на Бътлър, пък било то и само във филма „Отстреляй бившата”.

Ето че сега Жерард отново се показва като истински мъжкар. Той е защитавал големината на мъжкото достойнство на шотландците пред французина Оливие Мартинес. Оливие е бившият приятел на Кайли Миноуг и сегашен на Холи Бери.

Тримата са били на една маса по време на светско събитие. Всичко е вървяло чудесно до момента, в който разговорът не се завъртял около големината на мъжкия полов орган. Джерард бил пийнал малко повече и развеселен започнал да обяснява защо точно шотландците носят килт и как така са още по-мъжествени, отколкото останалите нации. След това споменал нещо от сорта на това, как французите не могат да ги достигнат по големина и мъжественост. В този момент Оливие станал от стола, червен като домат в лицето и особено ядосан. Нещата щели да заемат лош обрат, ако веднага не се била намесила Холи Бери да успокой гаджето си и да го отведе надалеч.

Според присъстващи Бътлър просто си правел безобидни шеги и идеята му не е била да обижда някого, най-малкото Мартинес, а просто да забавлява хората на масата.

actualno.com



flash