Как J Lo поддържа фигурата си?

Дженифър Лопез разкри как поддържа страхотната си форма.

Певицата е на 42 години и е майка на близнаци. Но всичко това не й пречи да изглежда повече от зашеметително. Латино дивата се отличава с едричкото си и сладострастно дупе, което подлуди мъжете по цял свят и окуражи жените, с по-сочни извивки, да не се срамуват от телата си. Все пак Джей Ло винаги се е стремяла да поддържа тялото си и да не надебелява прекалено много. Разбира се, след като роди близнаците, се появиха няколко папарашки снимки, на които се забелязва целулитът на Джен, докато тя се е излегнала по бански на яхтата си.

Но пък коя ли жена не се е борила с целулита? Лопез поддържа фигурата си основно чрез тичане и танци. Тя е била професионална танцьорка още преди да започне с кариерата си на певица и актриса. Това означава, че мускулите й са добре тренирани и имат памет, така че когато сега започне отново да спортува и да влиза във форма, ще се случи много по-лесно, отколкото ако не се беше занимавала със спорт през живота си. Сега Джен иска да е в особено добре форма, тъй като участва като съдия в шоуто „Music Idol”. Певицата споделя, че няма никакво време за фитнес, но затова пък се старае да тича по няколко километра на ден. Освен това три пъти в седмицата Джен отделя по няколко часа, за да посети танцувалното студио на свой приятел хореограф и заедно да се впуснат в латино танци.

Ето така Дженифър Лопез поддържа страхотната си фигура. Другото е известно ограничение в храната, разбира се. Полуфабрикати и пържени храни са почти изключени от менюто на дивата. За сметка на това на масата присъстват много плодове, зеленчуци, риби, зърнени култури и други подобни.

actualno.com



flash