Джъстин Бийбър призовава към благотворителност

Канадският поп-идол на тийнейджърите Джъстин Бийбър призова почитателите си да дарят по 17 долара благотворително по повод неговия 17-и рожден ден, който се отбелязва днес.

 
Изпълнителят  призова феновете си да дарят по 17 долара за благотворителност, за да съберат заедно 17 000 долара за чиста вода в развиващите се страни. "Заедно можем да променим нещата за много различни каузи. Знаете ли, че по 4500 деца умират всеки ден от болести, предавани по воден път. Чрез реализирането на проекти за чиста вода в селищата, които се нуждаят от тях, можем да предотвратим това! Искам да направим така, че повече деца да имат възможността да израснат до 17-я си рожден ден като мен", заяви Бийбър.
 
"Наистина съм благодарен на семейството, приятелите и почитателите си. Вярвам, че можем да направим нещо, за да помогнем на хората в нужда да имат чиста вода", допълни младият изпълнител. Завчера Джъстин Бийбър за първи път се появи в публичното пространство със Селена Гомес, с която излизат от известно време. Двамата се появиха на партито след Оскарите с бляскави одежди.
 
Пожелаваме му успех със събирането на парички и го поздравяваме по случай рождения му ден:


flash