Крис Браун вече може да се приближава до Риана

Отменена беше съдебната заповед, с която на R&B певеца Крис Браун се забранява да се приближава до бившата си приятелка Риана, след побоя които й нанесе преди две години.

Съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Патрисия Шнег отмени заповедта, според която 21-годишният Браун трябва да стои на 50 метра от Риана, или на 10 метра по време на събития, свързани с развлекателната индустрия. Новата заповед му пречи само да досажда на Риана или да я притеснява, но му позволява да разговаря с нея.

Самата изпълнителка на "Rude Boy" и "Umbrella" не беше в съда, но адвокатът й заяви, че тя не възразява против решението. През 2009 Браун се призна за виновен, че е нападнал Риана в навечерието на наградите "Грами" в Лос Анджелис. Той беше осъден на пробация от пет години и обществено полезен труд, а наскоро завърши с отличие и назначения му курс за избягване на домашното насилие. Миналата седмица Браун пропусна наградите Грами в Лос Анджелис, въпреки че беше номиниран за три от тях. Риана пя на награждаването, но не получи нито една от четирите награди, за които беше номирана.



flash