Чарли Шийн: Скучно е да си трезвен

Чарли Шийн, който беше изписан от болница след последната си злоупотреба с наркотици и алкохол, заяви, че няма намерение да променя начина си на живот.

"Бях трезв в продължение на пет години и ми беше адски скучно", заяви Шийн в радиопредаването на Дан Патрик. Шийн, който е звезда в сериала "Двама мъже и половина" и син на актьора Мартин Шийн, присъства нон-стоп в таблоидите, а приключенията на актьора включват тежки наркотици, пиене, проститутки и порно-актриси. Преди две седмици той постъпи в рехабилитационна клиника, след като беше приет в болница със "силни стомашни болки" след злоупотреба с алкохол и наркотици.

Междувременно Чарли Шийн заяви, че продуцентите на сериала "Двама мъже и половина" не му позволяват да се завърне към снимки.  Шийн заяви, че му е било казано да се стегне, преди да се върне на снимачната площадка, но сега му е било отказано правото да започне работа.

45-годишният Чарли премина през множество тестове за наркотици, показващи, че той е чист от няколко седмици. Сериалът "Двама мъже и половина", в който участва и актьорът Джон Крайер, за първи път се появи на малкия екран през 2003 г. Той постепенно се нареди сред 20-те най-гледани програми в САЩ.



flash