Днес излиза новият албум на Ricky Martin

Латино звездата Ricky Martin е готов да покори за пореден път света с новия си албум Music+Soul+Sex, който излиза на испаноезична и английска версия.  

Далеч от светлината на прожекторите през последните две години и половина и отдаден на отглеждането на своите синове-близнаци Matteo и Valentino, Ricky Martin сега се зъвръща към естественото си място в музикалния свят, с по-дълбоко разбиране на личните си и музикални преживявания. Наскоро той дебютира в списъка за бестселъри на New York Times с високо оценената си автобиография “ME,” а в края на февруари ще издаде 12 албум в своята кариера. Малко след това, Martin отново ще атакува сцената с продължително световно турне.  

Носител на Грами и на няколко Латино Грами статуетки, Ricky Martin е водеща фигура в латино музиката на своето поколение – обичан от феновете по цял свят заради интуицията си към ритъма, горещите изпълнения и страстта да се раздава на публиката.  

Вече свикнал да е в полезрението на аудиторията след петте години в момчешката банда Menudo, Ricky Martin се заема със съмостоятелна кариера и през 1991 г. издава едноименния си дебютен албум. С първите си две продукции Martin бързо се превръща в суперзвезда в испаноезичния свят, след което започва да привлича масите и със заразителните си изпълнения на живо. С непрекъснато нарастващия успех благодарение на култови сингли като “Maria” от 1995-та и химна на Световното първенство по футбол от 1998 La Copa de la Vida (“The Cup of Life”), Martin прави своеобразна културна революция в света.

Ricky Martin буквално взривява сцената и завладява американската публика с изпълнението на “The Cup of Life” на церемонията по връчването на 41-те годишни музикални награди Грами на 24 февруари 1999 година.
 
Обявен за „интернационална поп икона и световен посланик на латино музиката” от Билборд и признат от Латино Звукозаписната академията за най-млада „Личност на годината”, Ricky Martin има над 60 милиона продадени албума и продължава да изнася разпродадени концерти по цял свят. Martin е носител на редица престижни международни награди, доказателство за множеството му постижения.

Освен любовта му към музиката, Martin е отдаден и на благотворителна дейност посредством програмите от фондацията Ricky Martin – в защита на доброто съществуване на децата по света в критични сфери като социална справедливост, образование и здравеопазване. Множеството усилия на Martin в тази насока включват реч пред Конгреса и други политически организации по света във връзка с трафика на деца, работи като посланик на UNICEF, с Bill Gates и Microsoft развиват онлайн програма за защита на децата в Латинска Америка и прави лични посещения в няколко международни приюта за деца, жертви на трафик. Наскоро Martin задълбочи дългогодишната си подкрепа към Habitat for Humanity като стана принципен партньор в техните усилия за възстановяването на щетите от опустошителните земетресения в Хаити и Чили.

Новият албум на Ricky Martin излиза с меийната подкрепа на радио FM+!
 



flash