Младата певица Сабрина се закани да застреля Lady Gaga в песен

Със сигурност през последната седмица – две сте се питали – Къде изчезна Lady Gaga? Нищо не се чува за нея, не се показва, няма клюки, награди, щури дрехи...нищо.

Но от днес всичко пак си е на мястото. Всички пак говорят за нея, пак става въпрос за музика, но.. не нейната. Младата и вдъхновена певица Сабрина записа и пусна песен, която се казва “I Wanna Shoot Lady Gaga” („Искам да застрелям Лейди Гага”). Човек би си помислил, че след стрелбата миналата седмица в Tucson, САЩ, вероятно не е най-добрия момент за пускане на песен с такова послание, но Сабрина очевидно няма притеснения.

Самата песен според нашите музикални критици е криволичещ денс, с позаглъхващи вокали, така че дори леко се усмихваме, че точно това може да е сериозна заплаха за най-голямата поп звезда в света.


"Lady Gaga представлява всичко, което не е наред със същността на нашето общество. Тя не е дама, тя е скитник. Хората я възприемат като такъв герой, особено гей общността, те празнуват. Тя стои там в неините  костюми и викове, и нейните фенове не осъзнават, че всичко, което тя прави, е изчислено от бизнес гледна точка. Имам чувството, че тя ги използва ... Така че, да, аз искам да застрелям Lady Gaga.”
 



flash