Лейди Гага по бельо при -7 градуса

Лейди Гага не се отказва от стила си на обличане, който я направи известна, дори тогава, когато излиза на пазар, посочва британският таблоид "Дейли Мейл".

24-годишната звезда, която беше на пазар в Париж, се появи облечена единствено по интимно бельо и чорапогащник, при положение че в Париж термометърът показваше -7 градуса Целзий. Звездата доукраси външния си вид с колие от кожа и чифт слънчеви очила, и беше обута с чифт черни ботуши с висок ток. Освен това, Лейди Гага се появи на вечеря в Париж с рокля с почти разголен бюст, допълнена със слънчеви очила. Лейди Гага изобщо не беше доволна от факта, че трябва да анулира концерта си във френската столица заради обилните снеговалежи, които засегнаха страната и почти целия европейски континент.

Тя е на 24 години и е носителка на две награди "Грами". Гага е смятана за една от най-интересните и оригинални изпълнителки от новата вълна и се радва на огромен търговски успех. Изпълнителката стана известна благодарение на хитовете си като "Bad Romance" и "Poker Face". Тя успя да вдъхнови публиката чрез появата си с шокиращи костюми на сцената или пък запалвайки пианото, на което свиреше по време на Американските музикални награди през 2009 г.



flash