Брад Пит и Анджелина Джоли планират сватба в Индия

Брад Пит и Анджелина Джоли ще последват примера на Елизабет Хърли и на Кати Пери и ще се оженят на церемония в деня на хиндуистката Нова година, съобщават индийските медии.

Сватбата ще се състои в град Джодхпур, щата Раджастан, и ще бъде благословена от хиндуискти духовник, за когото се смята, че е спасил връзката им чрез йога за "двойки", съобщава в. "Хиндустан Таймс". 83-годишният мистик Гурудев Рамлалджи Сияг, който се определя като "един от живите светци в Индия", преподавал йога и техники за медитация на холивудските звезди по време на обиколката му в САЩ.

Приятел на звездната двойка съобщи, че това им помогнало да облекчат стреса от забързания си живот. Двамата отглеждат шест деца и същевременно пътуват постоянно, за да снимат филми и да участват в благотворителни прояви. "Те практикуваха неговата Сидха йога и започват и свършват деня с повтаряне на свещена дума, която той им даде. Това промени връзката им, и двамата намалиха пиенето и вече не се карат", съобщава близък до звездната двойка източник пред изданието.

Брад и Анджелина планирали сватба според хиндуистките традиции в ашрам в град Джодхпур през януари. Официални лица съобщиха пред местните медии, че двойката може да пристигне в града, за да празнува Нова година и скоро след това да се ожени. Първият благоприятен ден по хиндуисткия календар е 14 януари. Ученик на гуруто в ашрама в града нито потвърди, нито отрече, че актьорите планират сватба и не уточни дали се е срещал с тях. "Гуруджи е смирен и обикновен човек, той никога не се стреми да се заобикаля със знаменитости и дори да има звездни последователи, никога не се хвали с това", заяви ученикът.



flash