“Карибски пирати” с още две продължения?

След изненадващия успех на “Карибски пирати: Проклятието на Черната перла”, от Уолт Дисни, заедно с продуцента Джери Брукхаймър, дадоха зелена светлина на още две продължения.

След като режисьора на трите продукции, Гор Вербински, заяви че няма да се завърне за евентуален четвърти филм, от Дисни се насочиха към номинирания за “Оскар” Роб Маршъл и три години след третата част, “Карибски пирати: На края на света”, започна работата по четвъртия филм.

Само преди няколко седмици приключиха снимките на режисирания от Маршъл, “Карибски пирати: В непознати води”, и въпреки че все още не е излъчен и първия трейлър, от Уолт Дисни се подготвят тайно за още два филма от поредицата.

След като партньорите на Джони Деп от първите три филма, Кийра Найтли и Орландо Блум, отказаха да участват в четвъртата част, много наблюдатели заявиха, че това ще бъде една от причините поради които именно този четвърти филм ще бъде и последен. Но отново според hitfix.com, продуцентите са останали много доволни от работата на Роб Маршъл и това ги е накарало да започнат подготовката за следващите два филма.

Двата филма ще са с по-малък бюджет и ще бъдат заснети едновременно и без прекъсване. Основен герой ще бъде отново Джак Спароу, и в момента протичат разговори между Джони Деп и продуцентите. До средата на следващата година Деп ще бъде зает с две различни продукциии, “Dark Shadows” и “The Lone Ranger”, и ако всичко протече по план, снимките на двете части от “Карибски пирати” ще започнат в началото на 2012 година.

Повече информация относно бъдещето на поредицата ще бъде разкрита в месеците преди световната премиера на “Карибски пирати: В непознати води”. Филмът тръгва по екраните от 20 май 2011 година, и от представянето му в бокс офис класациите ще зависи и крайното решение на Уолт Дисни.

 
Pirates of the Caribbean 4 Comic Con Greeting
Uploaded by teasertrailer. - Classic TV and last night's shows, online.



flash