Rihanna била неуверена на младини

Rihanna  била разтревожена дали ще се справи като поп-звезда, когато започнала музикалната си кариера, защото не могла да контролира имиджа си.

22-годишната чернокожа изпълнителка заяви, че е имала малко контрол върху ранния си имидж, настоявайки, че нещата са се променили, след като издала третия си албум "Good Girl Gone Bad" през 2007 г.

"Имах много натоварен график. Не беше честно спрямо мен. Но продължих да работя. Исках да накарам хората да ме уважават като изпълнител, създавайки си име в бранша. Не можех на 100 или дори на 75% да контролирам имиджа или звученето си. Просто се вписвах в създадения имидж. Беше безопасно, бях с руса, чуплива коса. Това беше формула. Не исках да съм като всички останали изпълнители. Исках да изпъквам", заяви изпълнителката. "Единственият начин това да се получи беше като поема контрол върху моя имидж и звучене. И това се случи. "Good Girl Gone Bad" беше много голяма повратна точка за мен", допълни Риана. Въпреки проблемите си, барбадоската красавица смята, че все още трябва да стимулира по-младата си същност и да продължава да работи, за да постигне своите цели.



flash