Елица и Стунджи със звезда на Алеята

Шампионите ни от Евровизия Елица Тодорова и Стоян Янкулов, ще бъдат удостоени със звезда на Алеята на славата в България.

Изпълнителите на хитовете Вода, Земя, Космос, Слънце и ще получат звезда под номер 20, която ще бъде ситуирана в зоната с музикалните знаменитости на Алеята.

Церемонията по награждаването ще се състои на 10 декември 2010, пред кино Арена Младост. Зведата на алеята на славата се връчва на личности, които с творчеството си и позитивният си имидж са допринесли за популяризирането на българската културна идентичност пред света. Досега звездички на Алеята на славата са получили Васил Найденов, Лили Иванова, Христо Стоичков, Димирър Бербатов и др.

2010 бе годината на музикалните експерименти за Елица Тодорова. През януари темпераментната барабанистката записа песен за американска филмова продукция, през май реализира песента „Молитва“ с квартет Стрингс. Дуетът и с Валя Балканска и 100 те кабагайди предизвика грандиозен фурор сред гостите от цял свят уважили лятното събите на годината. Междувременно концертите и със Стунджи в чужбина не стихват. Албумът им „Вода“ е най ретиражираният и продаван български албум за 2010 година с рекордни продажби.

actualno.com



flash