Какво бихте купили за Коледа с 660 лв?

Какво бихте купили за Коледа с 660 лв?  Толкова ще похарчи едно американско семейство за подаръци. Голямото коледно пазаруване в САЩ стартира още в Деня на благодарността. Всяка година по това време  американците се втурват в магазините, за да изберат първите подаръци за най-близките си хора.

Въпреки кризата, очакванията са средното американско домакинство да похарчи около 449 долара (660 лева)  за подаръци по време на коледното си пазаруване, което е леко повишение от средните стойности за миналата година. 850 големи магазина вече намалиха центите.  За купувачите пък това е шанс да намерят подаръци на изгодни  цени или просто да избегнат тълпите, които се образуват в повечето магазини между  "Черния петък" и Коледа.

Очакванията са това да е най-добрият сезон от 2007 година насам, когато осезаемо започнаха да се усещат последствията  от световната икономическа криза и хората бяха принудени да намалят разходите.Празничният сезон е от съществено значение за много от търговците на дребно, които именно по това време реализират годишната си печалба.



flash