В понеделник излиза Hold My Hand на Akon и Michael Jackson

Дует, записан от Michael Jackson и  Akon  ще бъде пуснат в продажба в понеделник. Това е първи официален сингъл от албума с нова музика на Джако  след смъртта му през 2009 г.


Песента се нарича "Hold My Hand" и е записана през 2007 г. През 2008 г. недовършена версия на парчето излезе в интернет. Звукозаписната компания на Джексън Сони съобщи, че неотдавна Akon е приключил работата по песента. Тя ще бъде пусната в продажба в цял свят на 15 ноември като първия официален сингъл от албума "Michael ", който ще се появи на пазара на 14 декември.

Сони и управителите на имуществото на Джексън съобщиха, че имат собственоръчно написана бележка от Michael Jackson, в която той изразява желанието си "Hold My Hand" да бъде първата песен от новия проект. "Светът не беше готов да чуе "Hold My Hand", когато той изтече преди няколко години", заяви Akon, който работеше с Джексън преди внезапната му смърт през юни 2009 г. на 50-годишна възраст. "Но сега времето му определено дойде, сега е окончателният вариант, стана невероятна, красива песен. Много съм горд, че имах шанса да работя с Майкъл, един от моите идоли", съобщи Akon в комюнике.

Сони съобщи също така подробности около новия албум "Майкъл", в който ще бъдат включени 10 песни. Това ще бъде първият албум с нови парчета на Джексън след "Invincible" през 2001 г. В две от песните участват 50 Сент и Лени Кравиц.

Вижте песните в албума "Michael"

1.              Hold My Hand (Duet with Akon)
2.              Hollywood Tonight
3.              Keep Your Head Up
4.              (I Like) The Way You Love Me
5.              Monster (Featuring 50 Cent)
6.              Best Of Joy
7.              Breaking News
8.              (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9.              Behind The Mask
10.           Much Too Soon



flash