Ашли Коул зарязва футбола - става рапър

Ашли Коул (Ashley Cole) отдавна е познат на феновете на Острова най-вече с амплоато си на футболна звезда от Висшата английска лига.

Доскоро той бе свързван и с британската поп дива от Girls Aloud Черил Коул, но е очевидно, че след развода им, май нито един от двамата не желае да се връща към съвместното им минало.

Сега обаче, Ашли е решил да покорява и нови върхове. Футболистът на Челси разкри, че след края на спортната си кариера, възнамерява да стане… рапър."На няколко пъти срещнах Тинчи Страйдър, който е от източен Лондон, където и аз самият съм израснал. Зарадвах се да видя, че е успял. Тогава се замислих, че и аз обичам толкова много музиката и се запитах – защо да не се пробвам?!".

Коул добави, че обмисля и възможността да създаде свой собствен лейбъл, разкривайки че вече е говорил с няколко души за плановете си и е получил тяхната подкрепа. Колкото до таланта му в тази област, той вероятно е факт, след като звездата записа парче съвместно с 50 cent за саундтрака на филма Dead Man Running.

avtora.com



flash