Скарлет Йохансон с нова sci-fi роля

След като демонстрира бойните си умения в продължението на блокбъстъра Iron Man, Скарлет Йохансон прие да изпълни главната и още по-фантастична роля в новия филм на режисьора Джонатан Глейзър.

По-известен с промо клиповете си за звезди от музикалната сцена като Radiohead, Blur и Massive Attack, това ще е едва втори филмов проект за Глейзър (Jonathan Glazer) след Sexy Beast (2000).

В Under the Skin Скарлет Йохансон ще се превъплъти в извънземен индивид, дегизиран в перфектното тяло на неустоима жена, чиято мисия е да ликвидира нищо неподозиращите произхода й представители на човешката раса, които среща по пътя си. С течение на времето човешката "опаковка" и контактът с хората дотолкова променят светоусещането й, че тя започва да симпатизира на земната раса, конфронтирайки се със своята собствена.

Глейзър, който е и съсценарист на Under the Skin, заедно с Уолтър Кембъл, се надява да започне снимките на лентата през пролетта на 2011 година. Преди това Скарлет Йохансон ще е ангажирана с участието си в поредния филм по комикс на Марвел - The Avengers.

avtora.com



flash