Риана проговори за побоя

Риана за пръв път разказа за инцидента, който сложи край на връзката й с Крис Браун в началото на 2009 г.

Певицата беше пребита от Крис Браун, след като го попитала за есемеси, които получавал от бивша приятелка. Браун беше признат за виновен за нападение и още полага общественополезен труд за провинението си, допълва БТА.

След инцидента Риана почти не е говорила за него, нито за края на връзката си с певеца. Тя сега се изповяда в декемврийския брой на сп. "Мари Клер". Риана каза, че се е чувствала "като празен съд" след инцидента, но признава, че преживяното я е направило по-добър човек.

"Нямаше да съм сегашната жена, приятелката, сестрата или изпълнителката, модела за подражание, който съм сега, ако не бях преживяла това. Страшно е, изгубваш връзка с всичко, което обичаш, и всичко, което би правил нормално" - каза Риана. Певицата разкри, че болката от раздялата не е продължила дълго. Един ден просто се събудила и знаела, че е надживяла това.

"Най-голямото постижение обаче е, ако успееш да стъпиш отново на краката си" - категорична е тя. Звездата, която е едва на 22 години, вече има нова връзка - с бейзболиста Мат Кемп. Тя признава, че е много влюбена.

actualno.com



flash