Рики Мартин с книга за славата и хомосексуализма

След като през март Рики Мартин официално призна хомосексуалните си предпочитания, сега латино звездата възнамерява да издаде и своите мемоари.

Автобиографията на родения в Пуерто Рико певец е озаглавена Me и ще се появи на пазарa на 2 ноември 2010 година. Книгата ще излезе едновременно на английски и испански език - под името Yo.

В официално изявление, говорителят на Мартин разкри, че творбата проследява целия живот на изпълнителя - от детските му години в Сан Хуан, през първите стъпки на музикалната сцена с момчешката група Menudo, до огромната световна популярност, която му донесе хита Livin' La Vida Loca. "В книгата Мартин говори и за някои от най-важните решения в живота си като разкриването на своята сексуалност, желанието му да стане баща чрез сурогатна майка и благотворителните му кампании".

Рики Мартин ще издаде новия си, все още неозаглавен албум през 2011 година, а през пролетта на 2012-та ще се качи на сцената на Бродуей с постановката Evita, в която изпълнява главната мъжка роля, превъплъщавайки се в персонажа на знаменития аржентински бунтар Че Гевара.

avtora.com



flash