Холи Бери изгря на корицата на Vogue

Носителката на "Оскар" Холи Бери получи най-голямото признание в света на модата - актрисата изгря на корицата на септемврийския брой на американското издание на Vogue.

Tова е най-важният брой на "модната библия" през цялата година - той се подготвя в продължение на месеци и обобщава в страниците си всички най-актуални тенденции, които ще властват през следващия сезон. Появата на корицата му е повече от престижно и се счита за сериозно постижение (Виктория Бекъм, например, отчаяно желаеше корицата, но уви трябваше да се задоволи с августовския брой на турското издание).

Така, след три години мълчание, Холи Бери даде първото си интервю и засне една от най-впечатляващите фотосесии в живота си, дело на именития фотограф Марио Тестино (Mario Testino).

"В един момент просто ми писна хората да се занимават с мен. Реших, че няма да говоря с никого повече. Просто ще живея живота си и ще бъде това, което съм", споделя Бери пред Vogue

В интервюто 44-годишната актриса коментира за първи път и раздялата с бившия си приятел - модела Гейбриъл Обри (Gabriel Aubry), с когото прекратиха отношенията си през април след 5-годишна интимна връзка. Двамата имат 2-годишна дъщеря - Нола Ариела Обри (Nahla Ariela Aubry).

"Винаги сме били приятели и все още сме приятели. Обичаме се много и споделяме най-голямата любов в живота ни. Стараем се да бъдем най-добрите родители", споделя Бери.

Виж сесията в Галерия!



flash