Мелани Грифит вече е чиста!

Съпругата на актьора Антонио Бандерас, актрисата Мелани Грифит е разказала, че се е освободила от зависимостта си от алкохола и наркотиците.

Звездата от "Работещо момиче" признава, че усещането е било подобно на това, което хората изпитват при освобождаването си от затвора. "Аз съм алкохоличка и наркоманка и през целия си живот съм се борила с това. Вече успях - казва 52-годишната Мелани Грифит. - Сега се чувствам свободна. . . Не пия, не вземам таблетки и това е фантастично, сякаш съм излязла от затвора".

Актрисата говори за пагубната си зависимост като за "звяр". По думите на Грифит, ако го храниш, той иска повече и повече, затова тя го е оставила да умре от глад. Мелани Грифит признава, че за пръв път е попаднала в рехатибилитационен център, когато е била на 30 години. Въпреки всички нещастия, през което е минало семейството й, бракът й с 49-годишния Бандерас не се е разклатил.
 

Актьорът от "Маската на Зоро" и "Десперадо" опровергава слуховете за евентуален развод. "Ние никога не сме стигали дотам. Никога" - категоричен е Бандерас.

 

actualno.comflash